Oplevering huurhuis

Heeft u te maken met een oplevering van een huurhuis, bijvoorbeeld na een verhuizing of overlijden? Dan kan Seniorenhulp Nederland u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen en opleveringen. Dit doen wij onder andere voor senioren, maar ook voor hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Wij realiseren een complete verhuizing en oplevering van het huurhuis voor u. Daarbij voldoen wij aan alle wensen en eisen van makelaars, verhuurders of woningbouwmaatschappijen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te leren kennen.

Een oplevering van een huurhuis, wat is dat?

Bij de oplevering van een huurhuis doen wij meer dan alleen het leegmaken van de verschillende vertrekken van uw huis. Seniorenhulp Nederland garandeert u dat er na onze werkzaamheden geen werk meer is aan de betreffende woning. Zo bent u er zeker van dat de opgeleverde woning wordt geaccepteerd door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De volgende werkzaamheden regelen wij graag voor u bij de oplevering van uw huurhuis:

  • Selecteren en transporteren van goederen
  • Afvoeren van onbruikbare goederen
  • Verwijderen van vloerbedekking
  • Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren
  • Schoonmaakwerkzaamheden in onder andere badkamer, toilet en keuken
  • Kleine en grote herstelwerkzaamheden

Het is voor u goed om te weten dat door ons te allen tijde rekening wordt gehouden met de emotionele waarde van uw bezittingen. Zo overhandigen wij gevonden persoonlijke of waardevolle eigendommen direct aan onze opdrachtgevers. Als het nodig is, dan gaan wij voor u op zoek naar een verloren eigendom.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen voor de oplevering van uw huurhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden die wij bieden. Misschien heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en wij vertellen u wat wij voor u kunnen doen!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!