Inboedel opkoop

Verhuizen is vaak een hele klus. Uw oude woning moet helemaal worden leeggehaald en weer als nieuw worden opgeleverd. Wilt u een woning ontruimen na een verhuizing of overlijden, dan komt daar van alles bij kijken. U zit vaak met uw hoofd bij hele andere zaken en heeft weinig tijd en energie om u bezig te houden met de inboedel. Seniorenhulp Nederland helpt u bij het leeghalen van de woning en zorgt voor een perfecte oplevering. Wij doen niet aan inboedel opkoop, maar zorgen dat waardevolle spullen via een veiling worden verkocht op een transparante manier. De opbrengt is voor u als klant.

Een nieuwe bestemming voor uw bezittingen

Na een verhuizing of overlijden blijven er vaak veel bezittingen achter in de woning. Enkele bezittingen hebben een grote emotionele waarde en wilt u uiteraard zelf in de familie houden. Toch blijven er echter ook spullen achter die u niet mee wilt nemen of die teveel ruimte in beslag nemen. Veel spullen zijn nog in prima staat en verdienen een nieuw leven. De inboedel verkopen is dan een verstandige keuze. Het kan echter een tijdrovende klus zijn om een koper te vinden, en ook de opbrengsten vallen vaak laag uit. Seniorenhulp Nederland kan u helpen bij inboedel opkoop, door uw inboedel middels een veiling te verkopen, waarbij de opbrengst voor u is.

Een volledige oplevering

Seniorenhulp Nederland is eerlijk en transparant en dat merkt u als klant. Ons doel is uw woning netjes leeg op te leveren, waarbij wij waardevolle spullen een nieuw leven geven. Niet door middel van inboedel opkoop, maar door middel van veilingen en stichtingen. Een keurige woning is onze specialiteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Seniorenhulp Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!