Woning opleveren

Als het gaat om het opleveren van woningen voor ouderen, mindervaliden of hulpbehoevenden, dan is er bij een verhuizing of overlijden vaak veel te doen. Woonruimte is immers schaars, en de woning moet vlot weer in gebruik kunnen worden genomen. Zelf heeft u waarschijnlijk niet de tijd en energie om alle zaken die komen kijken bij een woning opleveren, af te handelen. Het is daarom een goede keuze om hiervoor een betrouwbaar bedrijf in te schakelen, dat het gehele proces volledig voor u verzorgt. Een woning netjes voor u opleveren, doen wij met kunde en plezier.

Waar moet u aan denken bij een woning opleveren?

Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar een andere (senioren)woning of is een naaste overleden, dan krijgt u te maken met de verhuizing zelf, maar ook met het opleveren van de voormalige woonruimte. Uw tijd en energie steekt u op zo’n moment graag in andere zaken. Een woning opleveren is meer dan alleen het inpakken en weghalen van uw spullen. De verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij stelt vaak eisen aan de oplevering. Als u uw woning door ons laat opleveren, dan bent u van alle zorgen af. Wij zorgen ervoor dat alles helemaal in orde komt.

De achtergelaten inboedel wordt door ons met zorg bekeken. Waardevolle spullen blijven voor u behouden. Spullen die u niet meer gebruikt of wenst, moeten een juiste nieuwe bestemming krijgen. Goederen die niet meer te hergebruiken zijn, verwerken wij op milieuvriendelijke wijze. Dat is nog niet alles: de woning wordt helemaal door ons ‘gestript’, waarbij schoonmaak, demontage en eventuele herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Alles bij elkaar zijn dit nogal wat taken die komen kijken bij een woning opleveren. En al deze taken voeren wij graag voor u uit!

Meer informatie

Wij doen alles natuurlijk in goed overleg. Zo wordt de oplevering van de woning een gemakkelijke klus. Wilt u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. Een woning opleveren is, in samenwerking met ons, geen last meer!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!