Naar verzorgingshuis

Een verhuizing naar een verzorgingshuis vraagt veel van u. Niet alleen tijd en energie, maar ook emotioneel. Een verhuizing brengt veranderingen met zich mee. Een nieuwe woonomgeving andere buren en vaak minder ruimte. Bij het verhuizen zal er afscheid genomen moeten worden van dierbare spullen. In deze emotionele periode moeten er beslissingen worden genomen. U gaat immers kleiner wonen, waardoor u moet bepalen wat u met de rest van de inboedel doet. Welke spullen gaan mee en wat blijft er achter? Wat kunt u doen met de achtergebleven spullen? Seniorenhulp Nederland helpt u graag om de verhuizing naar het verzorgingshuis in goede banen te leiden.

Verhuisassistentie van A tot Z

Wij helpen u bij het hele proces, van de verhuizing naar het verzorgingshuis zelf tot het opleveren van de oude woning. Samen met u wordt bepaald welke spullen meegaan. Vervolgens pakken wij deze op een veilige manier voor u in. Deze bezittingen worden vervolgens naar het verzorgingshuis vervoerd en in de kamer geplaatst. En daar laten we het niet bij. De oude woning staat immers vol met achtergebleven spullen, die hoogstwaarschijnlijk nog waarde hebben. U zult verbaasd zijn als u ziet hoeveel spullen nog bruikbaar zijn. U kunt uw spullen laten opkopen door een koper, maar vaak is de moeite die u erin stopt, vele malen groter dan het resultaat. Seniorenhulp Nederland steunt diverse stichtingen in Nederland, die minder draagkrachtigen voorzien van spullen. U kunt hierbij helpen.

Laat u informeren

Gaat u op korte termijn verhuizen naar een verzorgingshuis en wilt u onze hulp inschakelen? Bijvoorbeeld om de inboedel te verwijderen en de woning gereed te maken voor oplevering? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw verhuizing!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!