Woning opruimen

Een verhuizing en woning opruiming is niet eenvoudig. Bent u al wat ouder, minder goed ter been of wellicht druk met werk, dan kunt u ook niet alle taken zelf uitvoeren. Gaat u verhuizen naar een andere woning, dan is het fijn als u een goed bedrijf kunt vinden dat u hierbij kan helpen. Ook in geval van het overlijden van een naaste, heeft u te maken met een woning die achterblijft. Voor oplevering van de woonruimte moet u de woning opruimen. Dat is best een stevige klus. Het is fijn en verstandig om dit te kunnen uitbesteden aan een professional die weet hoe dit het beste kan worden geregeld. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!

Een woning door ons laten opruimen

Een woning opruimen klinkt simpel, maar daarbij komen toch veel zaken kijken die tijd en energie kosten. Ten eerste heeft u te maken met de inboedel. Een deel daarvan is van emotionele of financiële waarde of kan worden hergebruikt door familie of vrienden. Het selecteren van deze waardevolle inboedel is van groot belang. Daarna blijven er nog spullen over. Een deel daarvan dragen wij over aan bijvoorbeeld stichtingen, zodat het toch een goede bestemming krijgt. Het niet-bruikbare deel moet op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Dan krijgt u nog te maken met oplevering van de woning, waarbij schoonmaak, demontage en herstelwerkzaamheden moeten worden gedaan. Is dit teveel hooi op uw vork? Laat uw woning dan door ons opruimen en opleveren. Dat bespaart tijd, energie en zorgen!

Door ons garantiesysteem bent u verzekerd van een geaccepteerde oplevering. Dat betekent dat de woning wordt opgeruimd zoals de verhuurder dat verwacht. De inboedel wordt door ons zorgvuldig verwerkt. Een woning opruimen, daarmee hebben wij veel ervaring. Daardoor bent u verzekerd van een goede afhandeling.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een woning opruimen? Is er bijvoorbeeld sprake van een verhuizing of een overlijden en moet de oude woning netjes worden opgeleverd? Bij ons bent u aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!