Vloerbedekking eruit halen

Gaat u verhuizen of moet er een woning worden opgeleverd? Dan moet u de vloerbedekking eruit halen. Een lastig karwei, waarbij u waarschijnlijk wel hulp kunt gebruiken. Seniorenhulp Nederland is u graag van dienst. Al jarenlang verzorgen wij complete verhuizingen en woningontruimingen van senioren en ouderen, maar ook van mindervaliden, gehandicapten en andere hulpbehoevenden. Ook kunt u ons inschakelen voor extra werkzaamheden. Lees hieronder meer over wat de voordelen zijn om de vloerbedekking eruit te laten halen door Seniorenhulp Nederland.

Vloerbedekking eruit laten halen door Seniorenhulp Nederland

Wij hebben jarenlange ervaring in het volledig zorgvuldig leegruimen van woningen. Zo helpen wij ouderen of nabestaanden om hun oude woning netjes, fris en schoon achter te laten. Dit is vaak ook een vereiste bij het opleveren van uw woning. Wij zorgen ervoor dat we voldoen aan eventuele verwachtingen van makelaars, woningbouwmaatschappijen en verhuurders, zodat u hierover geen zorgen heeft. Met plezier zullen wij ook de vloerbedekking eruit halen bij uw oude woning. Onze ervaren medewerkers verwijderen tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten op snelle en zorgvuldige wijze. Het is voor ons zelfs mogelijk om vloerbedekking eruit te halen op trappen of borders. U bent altijd verzekerd van een topresultaat.

Andere werkzaamheden

Behalve vloerbedekking eruit halen, kunt u ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden met betrekking tot het opleveren van uw oude woning. Ook voor een verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij selecteren en transporteren uw bruikbare goederen, voeren niet-bruikbare goederen af en laten deze verwerken, demonteren niet-originele zaken en maken alle vertrekken schoon. Ook verzorgen wij diverse herstelwerkzaamheden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u uw vloerbedekking eruit laten halen door Seniorenhulp Nederland? Of heeft u een andere klus of wilt u eerst nog wat meer weten over onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op. Wij staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!