Senioren verhuizing

Bij een senioren verhuizing komt vaak net wat meer kijken dan bij een verhuizing van jongere mensen. Bent u al wat ouder, dan bent u waarschijnlijk wat minder mobiel. Het is dan lastig om de verhuizing helemaal zelf te regelen. Seniorenhulp Nederland helpt u in dat geval graag. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Wilt u meer informatie over de manier waarop wij u kunnen helpen bij de verhuizing? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Tal van mogelijkheden voor een senioren verhuizing

Bij een senioren verhuizing kunnen wij u eigenlijk alle zorgen uit handen nemen. Onze service gaat veel verder dan alleen het transporteren van de goederen van uw oude naar uw nieuwe woning. Zo kunnen wij u helpen bij het inpakken, uitpakken en (de)monteren van meubels, lampen, klokken en andere spullen. Vervolgens helpen wij u ook met het inrichten en woonklaar maken van de nieuwe woning. Zo staan ook bij een verhuizing naar een kleinere woning of bijvoorbeeld een verzorgingstehuis voor senioren alle plantjes weer op de vensterbank, hangen de schilderijen en foto’s op een vergelijkbare plek als in het vorige huis en is de televisie aangesloten en geprogrammeerd. Bij de verhuizing staan uw wensen natuurlijk centraal. Zo zorgen wij ervoor dat de senioren verhuizing zo goed mogelijk verloopt en dat u zich zo snel mogelijk thuis zult voelen in hun nieuwe onderkomen.

Meer informatie

Er zijn veel manieren waarop wij u bij een senioren verhuizing kunnen helpen. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over wat Seniorenhulp Nederland precies voor u kan betekenen bij uw verhuizing. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!