Verhuizing Gouda

Gaat u verhuizen naar een andere woning in Gouda of omgeving? Dan moeten er natuurlijk wat zaken worden voorbereid en geregeld. Welke spullen gaan er mee naar de nieuwe woning, en welke niet? En wat gebeurt er dan met de achtergebleven inboedel? Hoe regelt u de verhuizing in Gouda zelf en de inrichting van uw nieuwe woonruimte? Het organiseren van een verhuizing naar Gouda, Waddinxveen, Woerden, Alphen aan den Rijn of Bodegraven, daarin zijn wij gespecialiseerd. Zo hebben wij jarenlange ervaring in het uitvoeren van en ondersteunen bij (senioren)verhuizingen. We helpen u graag!

Wat kunnen wij voor u doen?

Het antwoord is vrij simpel: eigenlijk alles wat bij de verhuizing in Gouda komt kijken. Van het inpakken van de spullen tot aan het inrichten van de nieuwe woonruimte. Wij sluiten ook televisie en radio alvast voor u aan, als u dat wilt. Zo komt u op de dag van de verhuizing zelf meteen een beetje thuis. De door u zo geliefde spulletjes vindt u op de juiste plaats terug, het bed is opgemaakt, kortom: de nieuwe woning is direct instapklaar. Zonder zorgen.

Wat wij precies voor u doen, bepaalt u helemaal zelf. Heeft u alleen hulp nodig bij het verhuizen van de zware meubels? Dat kan! Ook kunnen wij het complete pakket van verhuizen en ontruimen voor u verzorgen, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de verhuizing. Ons bedrijf is werkzaam in de regio Gouda maar ook ver daarbuiten en heeft jarenlange ervaring. Ook bij het opleveren van uw oude woning en verwerken van uw achterblijvende inboedel, kunnen wij u van dienst zijn. Zo heeft u ook daarover geen zorgen meer!

Contact

Staat u voor een verhuizing in Gouda of omstreken en wilt u gebruikmaken van onze professionele diensten? Wij regelen uw verhuizing tot in de puntjes. Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan