Inboedels opkopen

Een verhuizing of het overlijden van een naaste is vaak de oorzaak van het ontruimen van een woning. Bij een verhuizing neemt u waardevolle spullen met emotionele waarde mee naar uw nieuwe woning. Toch blijven er vaak veel bruikbare spullen staan, die geen plekje krijgen in uw woning. Ook na een overlijden krijgt u meestal te maken met het verwijderen van de inboedel. Waar moet u met de inboedel naartoe? Leveren uw spullen nog iets op? Inboedels opkopen is iets waar veel naasten vragen over hebben. Seniorenhulp Nederland koopt uw inboedel niet op, maar heeft als doel uw woning netjes opleveren.

Geef uw inboedel een nieuw leven

Inboedels opkopen is een vak apart. Voordat u een koper vindt, moet u vaak een schatting hebben gemaakt van de waarde van uw bezittingen. Dit kost niet alleen tijd, maar vergt ook energie. En het resultaat valt in de meeste gevallen erg tegen. Seniorenhulp Nederland koopt dan ook geen inboedels op, maar kiest ervoor om uw bruikbare spullen onder te brengen bij mensen die minder bedeeld zijn. In Nederland zijn diverse stichtingen actief die zich bezighouden met het opslaan van spullen voor mensen die dat nodig hebben. Wij steunen deze stichtingen. In plaats van inboedels opkopen voor weinig geld, zorgen we ervoor dat uw spullen in handen komen van mensen die het hard nodig hebben en er blij mee zijn.

Vraag uw offerte aan en neem contact op

Heeft u een woning die u wilt laten ontruimen, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres. Wij doen alles op het gebied van ontruimen en opleveren en verzorgen het gehele proces. Uw woning netjes opleveren is ons doel. Dit doen wij door een eerlijke en transparante werkwijze aan te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het volledig ontruimen van uw woning? Neem dan contact met ons op of vraag uw offerte aan.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!