Opkopen inboedel

Seniorenhulp Nederland heeft al jarenlang ervaring in het verhuizen en het bezemschoon opleveren van woningen. Bent u van plan te verhuizen naar een kleinere (senioren)woning en moet u spullen achterlaten? Is een dierbare van u overleden en weet u niet wat u met de achtergebleven inboedel moet doen? Wij bieden u de helpende hand. In deze emotionele en drukke tijd zit u met uw hoofd wel ergens anders. Het is dan fijn wanneer wij u het werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opkopen van de achtergebleven inboedel, maar ook aan een verhuizing of woningoplevering.

Inboedel opkopen: de mogelijkheden

Het opkopen van uw inboedel wordt doorgaans gedaan door een echte opkoper. Dit vergt energie en kost een hoop tijd. U maakt namelijk eerst een inschatting van de waarde en gaat vervolgens op zoek naar een koper. Dit klinkt relatief eenvoudig, maar het kan lang duren. Ook is het zo dat de opbrengst uiteindelijk tegen kan vallen. Wij hebben dit vaak meegemaakt. Seniorenhulp Nederland biedt u daarom een goed alternatief en koopt de inboedel niet van u op. Via ons brengt u uw spullen onder bij een goed doel of stichting in Nederland. Veel van uw spullen zijn waarschijnlijk nog in prima staat en kunnen een ander blij maken. Waarom goede spullen wegdoen, wanneer u er een ander mee kunt plezieren? Wij steunen diverse goede doelen en zorgen dan ook dat uw inboedel op een goede plek terechtkomt. Natuurlijk helpen wij u daarbij met het verhuizen en opruimen en opleveren van de woning. En heeft u echt waardevolle stukken? Dan laten we die via erkende veilinghuizen veilen.

Neem contact met ons op en kies voor meer!

Heeft u een inboedel waar u niets mee kunt, maar die nog wel in prima staat is? Schakel dan Seniorenhulp Nederland in. Wij gaan voor u aan de slag en kijken welke spullen een nieuw leven verdienen. Meer weten over het laten opkopen van de inboedel? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden omtrent veiling en goede doelen!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!