Woning ontruimen

Bij een woning ontruimen komen veel zaken kijken. Waarschijnlijk heeft u niet de tijd of behoefte om dit allemaal zelf uit te voeren, vaak omdat emoties of andere prioriteiten een grote rol spelen. Is er een seniorenwoning of een ouderlijk huis en moet het worden ontruimd? Wilt u daarvoor een professionele partner inschakelen? Dan kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld in geval van verhuizing naar een nieuwe (senioren)woning, maar ook in geval van overlijden. Een woning ontruimen moet goed en vakkundig gebeuren, soms met een strakke deadline. Dat kan een behoorlijke last zijn. Wij nemen deze klus volledig uit handen en zorgen voor een goede afwikkeling van zaken in overleg met verhuurder of makelaar.

Woning laten ontruimen

Bij het ontruimen van een woning, komen verschillende dingen kijken. Het is niet alleen een kwestie van inpakken en vloerbedekking verwijderen. Er is vrijwel altijd sprake van een inboedel die achterblijft en een strikte verwachting van een verhuurder of makelaar. Een woning ontruimen is dan ook een klus die al snel veel tijd en energie vergt. Tijd en energie die u waarschijnlijk niet of slechts beperkt heeft. Juist daarom is het fijn om een betrouwbaar bedrijf in te schakelen voor de ontruiming.

Een verhuizing of overlijden zorgt voor veel werk. Als een woning wordt achtergelaten, dan moet deze schoon en representatief worden opgeleverd. Een woning ontruimen betekent dan ook dat de inboedel niet alleen weggehaald moet worden, maar ook dat hiervoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden, vloerbedekkingen die eruit moeten en een lijst met eisen waaraan voldaan moet worden. Wij gebruiken onze expertise om deze klus voor u te verzorgen. Voordeel is dat u alle tijd en energie kunt steken in andere belangrijke zaken. Na de ontruiming, moeten we ook de woning opruimen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u verantwoordelijk voor het ontruimen van een woning, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een geschikt bedrijf dat deze klus voor u kan verzorgen. Al jarenlang hebben wij ervaring met woning ontruiming in heel Nederland. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kijk verder op onze website.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!