Verkoopklaar maken

Gaat u uw huidige woning verlaten? Het verkoopklaar maken van uw woning is niet te onderschatten. Veel mensen denken dat het alleen gaat om het leeghalen en eventueel schoonmaken van alle vertrekken. Meestal hebben makelaars een bepaalde verwachting als het gaat om het opleveren van een verkoopklare woning. Wilt u geholpen worden bij het verkoopklaar maken van uw woning? Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag. Wij garanderen u een nette, schone en representatieve woning, klaar voor de verkoop.

Verkoopklaar maken van uw woning

Wij helpen met name ouderen en senioren bij het verkoopklaar maken van de oude woning. Ook voor gehandicapten, mindervaliden en andere hulpbehoevenden is onze service aantrekkelijk. Een voordeel voor u is dat wij garanderen dat er na afloop van onze werkzaamheden niets meer aan de oude woning gedaan hoeft te worden. Wij zorgen ervoor dat de makelaar met een tevreden gevoel de verkoop in kan gaan met uw woning. Indien nodig werken wij in 2 fases: 1: deels leegruimen en verkoopklaar maken, 2: geheel leeg opleveren voor de overdracht.

Wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen? Wij helpen bij het selecteren en transporteren van bruikbare goederen naar u, familie of naar één van onze stichtingen. Ook het verwijderen, afvoeren en laten verwerken van onbruikbare goederen, het verwijderen van vloerbedekking (bijvoorbeeld als vervuild of niet representatief bij de verkoop), het demonteren van niet-originele zaken, het schoonmaken van de vertrekken en diverse herstelwerkzaamheden regelen wij graag voor u. Zo wordt de oude woning fris, leeg en netjes opgeleverd. Bij het verkoopklaar maken van de woning kunt u rekenen op een goede behandeling van al uw spullen. Als wij bijvoorbeeld tijdens onze werkzaamheden waardevolle eigendommen, zoals geld of sieraden, aantreffen, dan melden wij dit direct aan u.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat het verkoopklaar van uw woning inhoudt? Informeer naar wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen op dit gebied. Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag alle tijd om op vrijblijvende basis antwoord te geven op al uw vragen.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!