Verhuislift huren Dordrecht

U zoekt een goede verhuislift om uw verhuizing of transport te vereenvoudigen? Omdat uw oude of nieuwe woning beperkt bereikbaar is óf omdat dat ene grote meubelstuk niet door het trapgat of in de lift past?

Wat de reden ook mag zijn, wilt u een verhuislift huren in Dordrecht en omgeving, dan staan we graag voor u klaar. Met onze verhuislift van 25 meter, komen de 8e verdieping van appartementen of andere gebouwen in bereik.

Maak het makkelijker, doe de verhuizing zo sneller en beperk de kans op schade aan het huis en uw kostbare inboedel door een verhuislift te huren.
Zowel Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, ’s Gravendeel en Alblasserdam behoren tot ons dagelijkse werkterrein.

Om een verhuislift te huren in Dordrecht en omgeving heeft u het volgende nodig:

 • Een datum en tijd waarop u de verhuislift nodig heeft en uiteraard hoe lang u hem wenst of denkt te gebruiken
 • Een (groot)raam, dakterras of -rand waar u de te verhuizen objecten door of overheen kunt verhuizen. Dit raam, terras of dakrand moet voor ú goed bereikbaar zijn van binnenuit, maar ook vanaf straat zonder obstakels bereikbaar zijn voor de ladder. Met obstakels bedoelen we: grote bomen, straatlantaarns, tramleidingen of andere kabels die de toegankelijkheid vanaf straat naar dat los- of laadpunt belemmeren.

Nader uitgelegd: het is als een ladder op een auto, die tegen de gevel geplaatst wordt.

 • Zorg dat er voldoende parkeergelegenheid vrij is ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen om de ladderwagen te plaatsen. Hij wordt in het algemeen op 1-5 meter van de gevel geplaatst, direct onder het raam, balkon enz.
 • Het is van groot belang dat de plaats boven, waar geladen of gelost wordt, een sterk en stevig rustpunt heeft voor de ladder. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventueel schade die daaraan ontstaat en laten de beoordeling aan u of de verhuislift daartegen of -op kan rusten. Natuurlijk adviseren en overleggen we graag, om tot de beste keuze te komen en de kans op schade te minimaliseren.
 • Het maximale gewicht en afmeting van de te verhuizen objecten.
 • Een goed stel sterke vrienden of collega’s die de handen uit de mouwen willen steken bij de klus.
 • Om veiligheidsredenen mag de laadbak niet betreden worden.

Als u een verhuislift bij ons huurt, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Een moderne, veilige en gekeurde verhuislift.
 • Bediend door een vriendelijke, ervaren en representatieve verhuizer die op het afgesproken moment met de lift aanwezig is
 • Hij bouwt de lift op vóór het werk en weer af ná het werk
 • Zijn expertise, instructies en advies om goed en veilig te werken en zijn bediening van de lift gedurende het werk
 • Uiteraard helpt hij graag mee met de klus, om het goed en netjes te laten verlopen. Niet voor niets werken wij met de leukste verhuizers van Nederland!
 • De verhuislift draait op de motor en er is dus geen elektra nodig
 • Uw bezittingen zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan; schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Kort samengevat: Wij komen op de afgesproken tijd op uw locatie, bouwen de lift snel en vakkundig op en af, bedienen en geven instructies en werken mee tot het einde van het werk. Na afloop van het werk rekenen wij per pin of contant met u af en onze lift vertrekt naar de volgende klant.

U vindt op DEZE pagina onze prijzen, contact met ons opnemen via deze pagina en HIER een afspraak met ons maken.

Nogmaals wij staan voor U klaar.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!