Verhuislift huren Den Haag

Bent u voornemens te gaan verhuizen, maar is uw oude of nieuwe woning helaas niet goed toegankelijk? Bespaar uzelf die nare rugklachten of schade aan huis of inboedel door een verhuislift te huren. U kunt In Den Haag, Delft, Voorburg, Wateringen, Naaldwijk, Rijswijk, Hoek van Holland of alle andere plaatsen in de regio van Den Haag eenvoudig een prima verhuislift huren met maar liefst een bereik van 25 meter.

Met deze 25 meter kan meestal de 8e verdieping van het pand worden bereikt. Hoger gelegen flats en gebouwen zijn veelal voorzien van goede en ruime interne liften, waardoor 25 meter veelal toereikend is. Op aanvraag kunt u bij ons eventueel ook een grotere verhuislift huren om tot de 10e, 11e en in sommige gevallen 12 verdieping te komen.

Wat heeft u nodig voor een reservering om een verhuislift te huren in Den Haag en omgeving?

 • De dag waarop u onze verhuislift wilt huren
 • Een tijdstip waarop u de verhuislift wilt hebben en hoe lang u hem wenst te gebruiken
 • Een goed bereikbaar groot (verhuis)raam, balkon, terras, dakrand etc. vrij van obstakels zoals bomen, straatlantaarns, tram- of elektriciteitskabels. Onderaan dat raam, terras enz. moet uiteraard voldoende ruimte zijn om onze verhuislift te plaatsen.

Ter verduidelijking: zie het als een grote ladder die wij schuin tegen de gevel plaatsen. Onze verhuislift staat gemonteerd op een bedrijfsauto met een draagvermogen van 300kg, die recht onder het raam, dakrand etc. moet staan.  (vaak 1 -5 meter van de gevel). Zorgt u daarom ook dat er voldoende plaats van minimaal 2 normale parkeervakken vrij is

 • Er is een stevig rustpunt nodig. Zoals de gevel, de dakrand, het raamkozijn en dergelijke. waar de ladder van de verhuislift tegenaan kan staan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan die delen van het pand en laten de beoordeling aan u om de verhuislift al dan niet daarop te laten rusten. U kunt ons om goed advies vragen, alvorens te beslissen, zodat de meeste risico’s uitgesloten worden
 • Uiteraard zijn een stel fitte verhuizers die u helpen met sjouwen eventueel beschikbaar

Wat kunt u van ons verwachten bij het huren van een verhuislift, in Den Haag of in de hiervoor vermelde plaatsen?

 • Een nette, vakkundige chauffeur/verhuizer die op tijd bij u op de afgesproken plaats aanwezig is, uiteraard met verhuislift.
 • Deze draait op de motor van de auto en er is dus geen elektra nodig.
 • De lift wordt zorgvuldig voor u opgebouwd
 • De lift wordt gedurende de huurtijd door ons bediend.
 • De lift wordt door ons weer afgebouwd en we ruimen alles op.
 • Natuurlijk helpen wij u om de verhuizing vlot, netjes en goed te laten verlopen, want meehelpen doen we graag en we adviseren u hoe u het beste kunt laden en lossen!
 • Wij verzekeren Uw bezittingen voor de tijd dat ze op onze lift staan. Schade door onjuist laden en lossen of het negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Ter verduidelijking: U hoeft zelf niets te doen met de lift, behalve het laden en lossen. Uiteraard adviseren wij u daarbij zodat alles veilig verloopt. Wij komen op de locatie, we voeren het werk met u uit en na afloop van het werk  vertrekken wij weer. Geen ophaal gedoe, geen borg, geen onbekend en gevaarlijk op- en afbouwwerk, geen lastige rompslomp maar: afspraak maken, verhuislift inzetten, verhuizen en klaar!

Op déze pagina treft u onze tarieven en de vele mogelijkheden aan. U kunt HIER  klikken voor een brochure en hier voor onze contactpagina en voor het maken van een afspraak. Verhuislift huren in Den Haag?

Wij horen graag van u!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!