Stichtingen & Goede doelen

Zoals u heeft kunnen lezen is het ontruimen van een woning na een verhuizing of overlijden meer dan het leeg maken van een huis. Bij een woning ontruiming blijven vaak bezittingen achter die goed bruikbaar zijn. Wij werken met diverse stichtingen in Nederland om zoveel mogelijk achtergelaten bruikbare bezittingen een nieuwe bestemming te geven en daarmee mensen te kunnen helpen.

 
Zo steunt Seniorenhulp Nederland diverse stichtingen die minder draagkrachtigen of mensen in probleemsituaties voorziet van spullen die zij hard nodig hebben. Variërend van plantenpotjes, pannen en fietsen tot banken, wasmachines en tafels. Alles wat goed en bruikbaar is wordt herbesteedt.

 
Speelgoed wordt apart bewaard voor ouders met kinderen die het hard nodig hebben en kleding krijgt een tweede of derde kans. U zult verbaasd zijn als u ziet hoeveel achtergelaten bezittingen nog bruikbaar zijn!

 
Seniorenhulp Nederland is altijd op zoek naar stichtingen die wij kunnen helpen door het doneren van achtergelaten bruikbare inboedel. Heeft u ideeën of bent u wellicht deelnemer in een stichting die wij goed kunnen helpen? Neemt u dan contact met ons op.

 
Hieronder treft u een aantal links van samenwerkende stichtingen:

Het Lichtpunt
logo-lichtpunt3

Rataplan
logo-rataplan2

Het Goed
Logo-Het-Goed2

Emmaus
Emmaus-logo2

Magis 010
Logo_Magis2

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!