Seniorenverhuizing

Krijgt u binnenkort te maken met een seniorenverhuizing? Dan kan Seniorenhulp Nederland u helpen! Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen, maar ook gehandicapten, mindervaliden en andere hulpbehoevenden kunnen bij ons terecht. Wij stemmen onze dienstverlening helemaal op uw wensen af. Zo zorgen wij ervoor dat u zich snel op uw gemak zult voelen in het nieuwe onderkomen. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een seniorenverhuizing.

Complete seniorenverhuizing, volledig naar uw wens

Bij Seniorenhulp Nederland onderscheiden wij ons door een complete en persoonlijke service. Zo zorgen wij bij uw seniorenverhuizing niet alleen voor het vervoer van uw eigendommen naar het nieuwe onderkomen. Ook zijn wij u graag van dienst met andere zaken. Denkt u bijvoorbeeld aan het selecteren en markeren van de spullen die verhuisd moeten worden. Vervolgens zorgen we voor het in- en uitpakken, (de)monteren en plaatsen van alle goederen. Om ervoor te zorgen dat u zich snel thuis voelt in de nieuwe woning, zorgen wij ervoor dat alles vrijwel identiek wordt ingericht en opgehangen. Ook het aansluiten en programmeren van uw televisie, het inrichten van uw kasten en het netjes opmaken van uw bed doen wij graag voor u. Ook de administratieve handelingen die bij uw verhuizing komen kijken, zoals het doorgeven van een adreswijziging of het beëindigen van lopende contracten, kunnen wij voor u regelen. Zo laten wij iedere seniorenverhuizing snel en geruisloos verlopen.

Wat zijn uw wensen?

Geen seniorenverhuizing is hetzelfde, want iedereen heeft weer andere wensen. Daarom horen wij graag van u wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij u meteen vertellen op welke manier wij u kunnen helpen. Benieuwd? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!