Opkopen inboedels

Gaat u op korte termijn verhuizen, dan moeten er nogal wat zaken geregeld worden. Natuurlijk de verhuizing zelf, maar ook de inboedel die achterblijft. Dat is met name het geval als u verhuist naar een kleinere woning, bijvoorbeeld een seniorenwoning of aanleunwoning. Ook als er sprake is van het overlijden van een naaste, krijgt u te maken met een achtergebleven inboedel. En de woning dient gereed gemaakt te worden voor de makelaar, huurder of woningmaatschappij. In deze hectische periode heeft u vaak wel wat anders aan uw hoofd dan u zorgen maken over de inboedel. Het opkopen van inboedels is iets waar velen mee te maken krijgen. Seniorenhulp Nederland koopt uw inboedel niet op, maar geeft uw bezittingen een andere bestemming.

Uw bezittingen

Tijdens het leegruimen van de woning om deze bezemschoon op te leveren, komt u vaak dierbare en minder dierbare bezittingen tegen. Het is belangrijk dat u hier een onderscheid tussen maakt, zodat wij u kunnen helpen bij het sorteren en opruimen van de spullen. Bezittingen met een emotionele waarde kunnen door ons zorgvuldig worden vervoerd naar de juiste bestemming. Alle achtergebleven spullen worden vervolgens gesorteerd op conditie. Veel bezittingen zijn immers nog in prima staat en verdienen dan ook een tweede leven. Het opkopen van inboedels is niet onze specialiteit: daarentegen kunnen wij wel waardevolle bezittingen laten veilen via de veiling, waarbij de opbrengst naar u gaat. Ook kunnen bruikbare spullen overgedaan worden aan stichtingen.

U geholpen, anderen geholpen

In Nederland zijn er veel mensen die minder bedeeld zijn en die u enorm blij kunt maken met de oude spullen uit de woning. Wij steunen verschillende goede doelen en stichtingen, die deze mensen voorzien van spullen. Wij regelen dit graag voor u. Heeft u een woning die leeggeruimd moet worden van top tot teen en bent u op zoek naar een persoonlijke, eerlijke en transparante aanpak? U bent van harte welkom!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!