Ontruiming woning

Heeft u de taak om de ontruiming van een woning te regelen? Is er een naaste overleden of gaat u bijvoorbeeld verhuizen, dan moet de woning zorgvuldig ontruimd worden om deze op te kunnen leveren. De ontruiming van een woning is een flinke klus, waarbij veel geregeld moet worden. Wanneer u hierbij hulp wilt, dan helpen wij u graag. Seniorenhulp Nederland heeft veel ervaring met ontruiming en verhuizingen, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Boedelruimen

Bij uw verhuizing naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of seniorenwoning, heeft u meestal te maken met een kleiner woonoppervlak. Dan moet u vaak kiezen welke spullen er meegaan en welke niet. De spullen die u niet meeneemt, kunnen niet in de oude woning blijven en moeten ergens naartoe. De ontruiming van uw woning verzorgen wij ook in geval van overlijden. De spullen van uw dierbare die voor u een emotionele waarde hebben zult u willen behouden, maar er zullen ook veel spullen zijn die overblijven. Hier zult u toch afstand van moeten doen, aangezien de woning volledig ontruimd zal moeten worden.

Seniorenhulp Nederland begrijpt dat het een lastige keuze is welke spullen er weg moeten en welke u behoudt. Wij helpen u graag bij deze moeilijke keuzes. Wij kunnen de ontruiming van de woning, nadat u samen met uw familieleden en vrienden de dierbare bezittingen heeft geselecteerd, verzorgen. Daarbij zorgen wij ervoor dat bruikbare spullen een tweede leven krijgen door ze te schenken aan goede doelen of stichtingen in Nederland. De spullen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij op een nette en verantwoorde manier af. U heeft dan geen omkijken meer naar deze klus en de ontruiming van de woning verzorgen wij netjes en snel.

Laat ons uw woning ontruimen

Zit u in een situatie waarbij u de ontruiming van uw woning moet regelen, maar wilt u daar graag bij geholpen worden? Neem dan contact met ons op. Aarzel niet, wij helpen u namelijk graag vooruit en zorgen dat de woning volledig ontruimd en bezemschoon is. Ook voor uw verhuizing kunt u bij ons terecht.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!