Hulp met verhuizing

Verhuizen is vaak een hele opgave. Alle oude bezittingen moeten worden uitgezocht en netjes worden ingepakt, alles moet worden vervoerd naar de nieuwe woning en, daar aangekomen, moet alles natuurlijk ook weer worden uitgepakt. Voor jonge mensen is dit vaak al heel wat werk, maar voor ouderen is het helemaal een zware klus. Bent u al wat ouder en gaat u verhuizen? Kies dan voor onze hulp met verhuizing. Wij helpen u graag, zodat uw verhuizing vlot verloopt.

Hulp met verhuizing: inpakken, vervoeren en uitpakken

Seniorenhulp Nederland kan zich heel goed voorstellen dat u op zoek bent naar hulp met uw verhuizing. Het is een hele klus om de verhuizing in goede banen te leiden, en wij helpen u daar dan ook graag bij. Ook de achtergebleven woning kunnen wij netjes voor u achterlaten. Hulp met verhuizing van ouderen is iets dat wij al jaren doen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het verhuizen van de inboedel van ouderen. Van het inpakken en uitzoeken van alle bezittingen in het oude huis tot het uitstallen en inrichten van de nieuwe woning: wij kunnen u van dienst zijn. De diensten die wij onder andere aanbieden zijn:

  • Het selecteren en inpakken van uw inboedel
  • In- en uitpakken van bezititngen die u mee wilt nemen
  • Het demonteren en inpakken van grote meubelen, lampen en klokken
  • Het verhuizen van al uw bezittingen naar de nieuwe woning
  • Het inrichten van uw nieuwe woning, op basis van de inrichting van uw oude woning
  • Uw nieuwe woning stofferen, schilderen of behangen
  • Uw oude woning zorgvuldig leegruimen voor de verhuurder of makelaar

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in ouderen verhuizingen? Wij zorgen voor hulp met verhuizing op maat. Daarom horen wij graag wat u van ons verwacht. Neem contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!