Hulp met verhuizen

Staat er een verhuizing bij u op de planning? Dan moeten er in korte tijd veel dingen worden geregeld. Als u op zoek bent naar hulp met verhuizen, dan kunt u daarvoor Seniorenhulp Nederland inschakelen. Zeker voor veel ouderen is hulp met het verhuizen geen overbodige luxe. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u, zodat u zonder zorgen op weg kunt naar uw nieuwe woning.

Verhuishulp op maat

Als u op zoek bent naar hulp met verhuizen, dan wilt u natuurlijk wel een verhuishulp op maat. Wij bieden u alle mogelijkheden, van het regelen van uw complete verhuizing tot het bezemschoon opleveren van de oude woonruimte. Alle bezittingen sorteren en inpakken, vervoeren en uitpakken, wij doen het graag voor u. Bovendien kunnen wij alle meubelen weer op hun plaats zetten in de nieuwe woning. Bij Seniorenhulp Nederland kunt u helemaal zelf bepalen welke delen van de verhuizing u aan ons overlaat. Uw oude woning zonder zorgen achterlaten? Wij verzorgen de complete schoonmaak en oplevering tot in de puntjes voor u.

Op zoek naar hulp met verhuizen? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar goede hulp met verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van seniorenverhuizingen, maar ook voor alle andere verhuisklussen kunt u bij ons terecht. Of u nu de complete verhuisklus door ons wilt laten uitvoeren of slechts een specifiek onderdeel daarvan, wij staan voor u klaar. Graag horen we uw persoonlijke wensen, zodat wij u hulp met verhuizen op maat kunnen aanbieden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!