Huizen leeghalen

Als u gaat verhuizen of er is een sterfgeval in de naaste familie, dan komen er ineens heel veel dingen tegelijkertijd op u af. Er moet veel worden geregeld. Iets dat snel om uw aandacht vraagt, is het leeghalen van de achtergebleven woning. Deze moet namelijk snel door u worden opgeleverd bij de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Wilt u hulp bij het regelen hiervan? Seniorenhulp Nederland doet dit graag voor u. Wij zijn experts in huizen leeghalen en ze gereedmaken voor oplevering. Ook voor een verhuizing draaien wij onze hand niet om.

Service op maat

Bepaalde dingen in de woning moeten bewaard blijven. Het is belangrijk dat u deze selecteert en netjes laat inpakken en vervoeren, zodat ze op de juiste bestemming aankomen, zonder beschadigingen. Er blijven ook altijd spullen achter die u in principe weg moet gooien. Als u onze hulp inschakelt, dan halen wij voor u het gehele huis leeg. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat alle bruikbare spullen naar goede doelen, stichtingen of kringloopwinkels in Nederland gaan, zodat ze nog een tweede huis kunnen krijgen. Alle niet-bruikbare spullen voeren wij op een nette en verantwoorde manier voor u af. Als u dat wilt, kunnen wij na het leeghalen van het huis ook zorgen voor een bezemschone oplevering. Dit houdt in dat vloer- en raambedekking, spijkers en schroeven worden verwijderd. Ook gaten in muren worden door ons gedicht en vensterbanken en het aanrecht worden afgenomen. Wij maken bovendien alle ruimtes goed schoon, waaronder de keuken, badkamer en toilet.

Huizen leeghalen? Wij doen het graag voor u!

Huizen leeghalen is iets waarmee wij veel ervaring hebben. Wij helpen u dan ook graag bij deze lastige klus. Neem contact met ons op voor verdere informatie over huizen leeghalen. Op al uw vragen hebben wij een antwoord.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!