Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 178.159.37.85 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
H.A.Wiechers uit Alphen aan den Rijn schreef op 12 april 2018:
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.
I. Mulder uit Purmerend schreef op 4 augustus 2017:
Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers voor... Lees verder
Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers voor de vakkundige en zorgvuldige aanpak. Het team heeft keihard gewerkt ! Petje af.
Fam Elffers uit Anna Paulowna / Heerlen schreef op 28 juni 2017:
Hartelijk dank voor jullie excellente ondersteuning bij het verhuizen, ontruimen en opleveren van de woning van mijn oom. Jullie hebben ervoor gezorgd dat wij in deze hectische tijd volledig bij mijn oom konden zijn om hem te ondersteunen. Jullie chauffeur en bijrijder hebben de verhuizing met veel inlevingsvermogen en respect voor medebewoners en de spullen van mijn oom gedaan! Wij... Lees verder
Hartelijk dank voor jullie excellente ondersteuning bij het verhuizen, ontruimen en opleveren van de woning van mijn oom. Jullie hebben ervoor gezorgd dat wij in deze hectische tijd volledig bij mijn oom konden zijn om hem te ondersteunen. Jullie chauffeur en bijrijder hebben de verhuizing met veel inlevingsvermogen en respect voor medebewoners en de spullen van mijn oom gedaan! Wij zijn super tevreden en zullen zeker reclame voor jullie maken. Natuurlijk is de prijs/kwaliteit verhouding ook belangrijk, maar van de vier offertes die wij aanvroegen hadden jullie een prijs aan de onderkant. Twee bedrijven konden niet op de korte termijn (bij opname in een zorgcentrum heb je weinig tijd) en één bedrijf heeft helemaal niet gereageerd. Jullie hebben al onze verwachtingen ruim overtroffen. Wij hebben ons over niets anders zorgen hoeven maken als mijn oom! Nogmaals dank, ook aan al jullie medewerkers. Tonny Nelissen en Bram Elffers
Hélène Fabriek uit Voorhout schreef op 9 mei 2017:
De verhuizing op 26 april 2017 was tot in de puntjes goed geregeld. Ruim vantevoren ontving ik mooie stevige verhuisdozen. De verhuiswagen stond precies op tijd voor de deur en alles werd met zorg verpakt en ingeladen. Mijn complimenten voor deze perfecte verhuizing.
De verhuizing op 26 april 2017 was tot in de puntjes goed geregeld. Ruim vantevoren ontving ik mooie stevige verhuisdozen. De verhuiswagen stond precies op tijd voor de deur en alles werd met zorg verpakt en ingeladen. Mijn complimenten voor deze perfecte verhuizing.
Elly Bots schreef op 5 april 2017:
Het eerste contact, de verhuizing van mijn moeder naar het verzorgingshuis en daarna het leegmaken/de oplevering van de 'oude' woning; alles verliep even vriendelijk, zorgzaam en behulpzaam. Niets was jullie te veel en jullie medewerkers stonden steeds voor ons klaar. Mijn dank voor jullie enorme inzet en grote vakkundigheid. Ook de inspecteur van de woningbouwvereniging (HaagWonen) was onder de indruk... Lees verder
Het eerste contact, de verhuizing van mijn moeder naar het verzorgingshuis en daarna het leegmaken/de oplevering van de 'oude' woning; alles verliep even vriendelijk, zorgzaam en behulpzaam. Niets was jullie te veel en jullie medewerkers stonden steeds voor ons klaar. Mijn dank voor jullie enorme inzet en grote vakkundigheid. Ook de inspecteur van de woningbouwvereniging (HaagWonen) was onder de indruk over hoe netjes de woning werd achtergelaten. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

22 Referenties

 • Mieke Damave

  31 januari 2017 - 20:35

  Vandaag, 31 januari 2017, werd de flat van mijn oude vriendin ontruimd. Het kenismakingsgesprek gaf al veel vertrouwen, de uitvoering bevestigde dat alleen maar. Door de prettige en harde werkers, ook van de ingeschakelde Kringloop, verliep deze dag voor mij zonder enige stress. Met de spullen werd zorgvuldig omgegaan. De flat werd picobello opgeleverd. Ik hoop natuurlijk niet nog eens voor zijn klus te staan, maar áls dan weet ik wie ik er bij ga halen! Ik zeg het voort…

 • Wijnand Reumer

  20 november 2016 - 15:06

  Wij hebben Kris en Louise voor het eerst ontmoet medio oktober bij mijn moeder thuis, ter verkrijging van informatie omtrent hoe en wat er zoal mogelijk is. Het eerste gesprek was al van dien aard, dat dit uitmondde in de afspraak dat jullie alles zouden doen en regelen voor mijn moeder’s verhuizing naar het bejaardentehuis. Op 11 nov ’16 heeft de verhuizing plaatsgevonden en we kunnen niets anders zeggen, dan dat alles voortreffelijk is afgehandeld. Van het verhuizen van de laatste grote spullen t/m het sleutel-klaar opleveren van het oude huis. Ook de medewerkers waren zeer rustige, kundige en prettige mensen. Onze familie kan Seniorenhulp Nederland aan iedereen aanbevelen!

 • Marina

  12 oktober 2016 - 19:32

  Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van seniorenhulp nederland goed advies vooraf keurig kostenplaatje en de afhandeling van het leeg halen ging zeer snel en vakkundig ik beveel seniorenhulp nederland zeker weten aan nogmaals bedankt

 • Gerard S.

  31 augustus 2016 - 18:15

  31 augustus 2016 is de woning van mijn moeder aan de verhuurder teruggegeven,
  Bij de laatste controle vandaag zijn door de woning inspecteur de volgende opmerkingen geplaatst.
  -woning is in een keurige staat achtergelaten
  -alle aandachtspunten perfect afgewerkt
  -namens MAASDELTA de complimenten voor “seniorenhulp”
  DUS BESTE MENSEN, BEDANKT VOOR JULLIE VAKKUNDIGE WERK !!!

 • Wil Koster-Mulders

  30 maart 2016 - 11:33

  Vorige maand is de flat van onze moeder/schoonmoeder in Capelle a.d. IJssel door jullie op een vakkundige en zorgvuldige manier ontruimd.
  Wij zijn zeer te spreken over jullie werkwijze en kunnen jullie beslist bij anderen aanbevelen!

 • Erik Pronk

  11 maart 2016 - 16:17

  Nadat de afspraken rondom de ontruiming aan de Jeruzalemstraat te Heerlen rond waren konden de 5 mannen ‘s morgens op 9 maart 2016 aan de slag. Het werk werd min of meer efficiënt verdeeld en met ongeveer 6 uur werk was de woning ontruimd, alle gaten gevuld en alle kamers inclusief de zolder keurig netjes achtergelaten waarna ze nog een kleine 2,5 uur terug moesten rijden. Het was een opgewekte crew die eigenlijk amper hebben stil gezeten. De container werd ook weer snel opgehaald. Mannen: Jullie hebben super werk afgeleverd. Een pluim voor jullie en de organisatie.

 • Wil van der Reijden

  5 februari 2016 - 12:31

  Bijzonder hulpvaardige uitleg en service bij het opmaken van de offerte. Wij waarderen tevens de steun en inzicht in de materie van het “ontruimen” van een ouderlijk huis.

 • Familie Propsma

  6 januari 2016 - 09:35

  Goedemiddag meneer van den Wijngaart,

  Wij willen u even laten weten dat we erg tevreden zijn over de totale afhandeling met name de mannen die de ontruiming aan de van Alkemadelaan 4 in Brielle gedaan hebben.

  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en we zien de faktuur gaarne tegemoet.

 • Onny en Freek Voskamp

  6 januari 2016 - 09:35

  De verhuizing op maandag 16 maart jl. was een feest! Fijne, sympathieke mensen die ons vakkundig en plezierig verhuisden. Alles zat mee, ook het prachtige weer deze dag. De piano bleef niet onberoerd. Frans speelde en zong “de sterren van de hemel“. Een verhuisbedrijf dat ik iedereen die moet verkassen warm zal aanbevelen.

 • Wim van Acquooij

  6 januari 2016 - 09:34

  De eind controle van de verhuurder heeft inmiddels plaats gevonden. Er zijn geen additionele werkzaamheden nodig.
  Speciaal voor Kris “complimenten van de verhuurder, woning ziet er pico bello uit”.

  De reden waarom ik voor jullie koos was tweeledig;
  – de snelheid waarmee het een en ander mogelijk was,
  – de duidelijke offerte en werkzaamheden die daarvoor zouden worden uitgevoerd

 • Jannie Wever

  6 januari 2016 - 09:34

  Namens mevr. De Bruijn en mijzelf hartelijk dank voor het ontruimen van het appartement. Alles schoon en netjes achter gelaten, fijn werk!

  Wij gaan reclame voor jullie maken.

 • Familie Vervelde

  6 januari 2016 - 09:34

  Om te beginnen hartelijk dank voor de behulpzaamheid, zorgzaamheid en vriendelijkheid die we van u mochten ondervinden. Als we iets vroegen stonden de mannen altijd klaar om te helpen. Dat was heel prettig. Ook de tweede oplevering ging goed, zowel in het oude als het nieuwe huis. Er is ook nog wel een negatief punt. Het begin was wat moeizaam. Door omstandigheden werd er later begonnen en de hoeveelheid spullen die mee moesten was te laag ingeschat. Daardoor duurde het inpakken langer en moest de verhuislift vertrekken voor alles boven was. Daardoor moest er een dag langer gewerkt worden. Maar ondanks dat zijn we toch heel tevreden over de moeite die u gedaan hebt, om ons door deze moeilijke dagen heen te loodsen.

  Nogmaals dank.

 • Theo van der Hoeven

  6 januari 2016 - 09:33

  Ik heb afgelopen weekend de factuur namens mijn ouders betaald. Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking bij de verhuizing en het schoon opleveren van de Ahornlaan 31.

 • Fam. C.M.Hersbach

  6 januari 2016 - 09:33

  Bij de aanvraag van de brochure, willen wij ook even een opmerking plaatsen.
  Als buren, van mw. Wessels, hebben wij zo het één en ander gade geslagen, wij kunnen niet anders zeggen dat alles keurig en netjes is gebeurd en geven daarvoor een dikke pluim.

  In het verleden hebben wij wel anders meegemaakt, ga zo door, zodat wij, wanneer het ons mocht overkomen, op jullie kunnen rekenen.

 • Kitty Gebraad en Henriette van der Vliet

  6 januari 2016 - 09:33

  Twee keer hebben jullie ons nu al bijgestaan: een aantal jaren geleden na de opname van mijn vader in een verpleegtehuis en deze keer door ons de helpende hand te bieden bij alle eisen die Patrimonium Barendrecht aan ons stelde omdat wij naar Friesland wilden verhuizen en waar wij in dreigden te verdrinken.

  Jullie hebben ook nog voor de overdracht gezorgd!! Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe ongelooflijk belangrijk jullie hulp en steun is tijdens periodes van chaos en onzekerheid.
  De dag dat jullie ons huis leeg ruimden, werden wij gebeld door een buurman die jullie werk vol bewondering en respect gadesloeg en ons meedeelde in de toekomst ook graag van jullie hulp gebruik te willen maken.

  Jullie maken waar wat je belooft en dat is zeldzaam in deze wereld.

 • Mevrouw Koning-Douwes

  6 januari 2016 - 09:32

  Wij willen u laten weten dat wij bijzonder tevreden zijn over de wijze waarop wij het contact met u, en de mensen die ons verhuisd hebben, ervaren hebben. Ook de prettige en begripvolle tegemoet treding van Frans in deze.
  Waar nodig zullen wij uw bedrijf zeker aanbevelen.

 • Pepita en Andre

  6 januari 2016 - 09:32

  Hartelijk bedankt voor alle hulp die je ons heeft gegeven was fantastisch, we zijn je er zeer erkentelijk voor. Alles is netjes aangekomen, afgelopen vrijdagmiddag alles thuis bezorgd.

 • J.Qualm

  16 november 2015 - 10:51

  Duidelijke uitleg gehad bij eerste gesprek hoe “seniorenhulp” zijn werk uitvoert.
  Uitvoering perfect! Meubels e.d. netjes ingepakt met ‘buitenlift’ van de 7e verdieping naar beneden.
  Alles, ook de ontruiming van de spullen die niet verhuisd hoefden te worden en het opleveren van de lege woning, tot in de puntjes verzorgd.
  Alle gemaakte afspraken tot volle tevredenheid uitgevoerd door rustig maar hard doorwerkend personeel.

 • Robert Weij

  16 november 2015 - 07:43

  Complete ontruiming en kant en klaar opgeleverd in een dag. Keurig en volgens afspraak. Prima ontzorgd.

 • B.Boon

  13 november 2015 - 19:10

  Positief. Heb nu meerdere keren gebruik kunnen maken van de diensten en alle keren tot volle tevredenheid!

Deel uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland

Uw email adres zal niet worden getoond.